Ѕвезди, ѕвезди

Ѕвезди, ѕвезди
Александар Кујунџиски

Сте се запрашале ли некогаш колку ѕвезди има на небото? Ова прашање го мачи и Виктор. Неговата сестричка Теа постојано, но, безуспешно секоја вечер ги брои. И двајцата секогаш кога ќе видат како паѓа ѕвезда – си замислуваат по една желба.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment