Проектот е кофинансиран од
Фондот за иновации и
технолошки развој

Избери ја твојата омилена категорија

Популарни аудио приказни

Останати

Малата Нела се забавува и ги учи буквите. Досетливи и хумористични примери низ кои најмалите ќе можат да ги научат буквите од азбуката, да ги артикулираат правилно, а секако и полесно да ги запомнат и распознаваат со помош на интересните илустрации.

Малата Нела се забавува и ги учи буквите. Досетливи и хумористични примери низ кои најмалите ќе можат да ги научат буквите од азбуката, да ги артикулираат правилно, а секако и полесно да ги запомнат и распознаваат со помош на интересните илустрации.

Романот „Четирите браќа од Рожден“ е дело кое во многу што потсетува на Дикенсоновиот Оливер Твист – мачна и тешка приказна за едно храбро момче кое и покрај сите премрежија што ги доживува со своите другарчиња успева да се спаси не само себе и своите пријатели, туку и злосторниците да ги изнесе пред лицето на правдата.

Малата Нела се забавува и ги учи буквите. Досетливи и хумористични примери низ кои најмалите ќе можат да ги научат буквите од азбуката, да ги артикулираат правилно, а секако и полесно да ги запомнат и распознаваат со помош на интересните илустрации.

Малата Нела се забавува и ги учи буквите. Досетливи и хумористични примери низ кои најмалите ќе можат да ги научат буквите од азбуката, да ги артикулираат правилно, а секако и полесно да ги запомнат и распознаваат со помош на интересните илустрации.

Një farë e vockël i drejtohet Diellit dhe i kërkon të afrohet për t’i thënë diçka. Dielli ngadalë afrohet e fara qortohet me të duke i thënë që edhe ajo do të jetë e madhe dhe të bëjë punë të mëdha, si ai. Kur Dielli do të afrohet mjaftueshëm për ta ngrohur tokën, aj menjëherë hyn në dhe. Mandej ngadalë do të mbijë duke u drejtuar nga Dielli.

Популарни аудио дела

audiobooks-icon
50

Аудио книги

earphones-icon
900

Слушатели

author-icon
20

Автори

categories-icon
6

Категории

Најнови аудио дела

Мисли пред да кажеш. Читај пред да мислиш.
Франц Лебовиц

Пишете ни!

Прашајте не нештоили предложете дело за дигитализација. Кажете ни која е вашата омилена книга, сказна или песна и ние ќе направиме дигитална изведба.