Теа е пресреќна

Теа е пресреќна
Александар Кујунџиски

Виктор сака да оди во вселената како Јуриј Гагарин, но сеуште е многу малечок. Слушнете ја приказната како неговиот дедо му објаснува за времето, кое што во вселената минува со светлосна брзина.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment