Треба да е лесно (издвоена поезија)

Треба да е лесно (издвоена поезија)

Извадоци поезија од збирката „Треба да е лесно“: Дегустација, Silver Lining и Јаболкница. Авторката се вбројува меѓу младите европски поети кои европската платформа „Версополис“ ги поддржува и промовира вон националните рамки.

*Версополис е платформа поддржана од програмата Креативна Европа на Европската Комисија и обединува 30 европски меѓународни поетски фестивали, меѓу кои и Струшките вечери на поезија.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment