Вселенски и воден брод

Вселенски и воден брод
Александар Кујунџиски

Виктор и ја објаснува разликата меѓу вселенскиот брод и оној кој плови по вода. Но, неговата сестричка Теа никако да свати. За неа брод си е брод. Но, тогаш на Виктор му текна како да и објасни. За да го дознаете и и вие одговорот слушнете ја приказната

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment