Поздравот ќе стигне!

Поздравот ќе стигне!
Александар Кујунџиски

Вселенски брод во форма на планетата Земја??? Згора на тоа и црвена панделка со испишан поздрав до целата вселена и сите космонаути… Теа се стекна со висок космонаутски чин – заменик на командантот!

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment