Да или не?

Да или не?
Александар Кујунџиски

Теа е родена на 29 февруари. Братчето Виктор и ги објаснува предностите да славиш роденден на секои 4 години. На Теа многу работи не и се јасни во врска со тоа. Доколку и вас не ви се јасни, слушнете ја приказната и објаснувањата на Виктор.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment