Транспарент

Транспарент
Александар Кујунџиски

Виктор смислува подарок за неговиот пријател космонаут. Му подготвува изненадување – сака да му даде име на вселенскиот брод. Слушнете ја приказната и дознајте за кое име ќе се одлучи Виктор.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment