Лај-Лајка-Лајк

Лај-Лајка -Лајк
Александар Кујунџиски

Знаете ли како се вика првото куче што е пратено во вселената? Тоа куче има многу убаво и модерно име. Дури потестува на копчето лајк што Виктор го користи на фејсбук. Слушнете ја приказната и научете многу нови и интересни нешта.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment