Договор патување гради

Договор патување гради
Александар Кујунџиски

Виктор сака неговото куче Шарко да го прати во вселената. Но, нешто се премислува, го мачат повеќе работи. На пример како да му обезбеди цел фрижидер со коски

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment