Генерации и генерации

Генерации и генерации
Александар Кујунџиски

Виктор и баба му се загрижени за едно бездомно куче кое се појавило во нивната улица. Виктор и супер идеја – да се јават во прифатлиштето и да му најдат сопственик.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment