Допишување

Допишување
Александар Кујунџиски

На еден познат космонаут Виктор и дедо му му праќаат порака на Фејсбук. Виктор и космонаутот почнуваат прекрасно пријателство.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment