Како?!

Како?!
Александар Кујунџиски

Виктор на својот компјутер бара адресар на космонаути.Тој има голема желба да им се јави на најславните и најпознати светски космонаути. Слушнете ја приказната и дознајте го одговорот на неговиот дедо.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment