Необична приказна

Необична приказна

Необична приказна за чудната бура која што го зафатила Охридското Езеро. Замислете ја и вие таа бура, па обидете се да ја нацртате.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment