Диско Штурец

Диско Штурец

Една малку поразлична приказна од добро познатата басна од старо време за мрзеливото штурче и вредната мравка. Запознајте ги диско-штурецот Дарко и вредната мравка Катерина.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment