Најубава песна на светот

Најубава песна на светот

Знаете ли како се пишува најубавата песна светот? Можеби во неа треба да бидат силни јунаци стројни или можеби самовили облечени во најразлични бои? А, можеби финтата е едноставна и лесна за да се напише најубавата песна.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment