Вест од Париз

Вест од Париз

Стихови во рима за една куќа што верувале или не – не може ниту да јаде, ниту да дише. Куќата е далеку, во убавиот Париз, а што и е и зошто грло ја боли, дознајте на крај лекарот што и стори.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment