Збркана Јана

Збркана Јана

Стихови за малотто девојче Јана која ја учи песната Чиста Дана. И како тоа Јана се мачи песната да ја научи . И така , се налути Јана и се збркано и стана…

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment