Бон-Тон

Бон-Тон

Колку знае за бон-тон еден слон тежок еден тон? Мајмунот го чукна по глава, лавицата за опашка ја згазна. Што мака им ово слон што не знае за основен бон-тон?

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment