Кога си играат Огнен и Неда

Кога си играат Огнен и Неда

Силните урагани и страшните цунами се мала шега кога ќе почнат да си играат Огнен и Неда. Се почнува со раскажување бајка, но за кратко почнува брканица. Ех, ако сакате да знаете како си играат Огнен и Неда, тоа не може да се опише- тоа треба да се слушне и да се гледа.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment