Кучето лав

Кучето лав

Какво е тоа куче лав од кои сите ги фаќа страв? Дали лае, каса и гризе како вистински лав или можеби лавот сака само по фотељи да спие?

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment