Уредник

Уредник

Да се напише песна е лесно, навистина лесно. Но, потоа следува тешкиот пат. Песната треба да се оцени и процени и на крајот да се објави. Ако некогаш напишете песна – треба да ја однесете кај уредникот, а тој е строг, строг како вистински Бог.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment