Француска дама

Француска дама

Љубов голема си беше еднаш меѓу големиот шарко  и француската пудла. Ах, каква љубов  беше тоа-дамата го замени градот за една страшна непозната туѓина, за далечната и голема Шар планина.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment