Песната и синот

Песната и синот

Не е така лесно да се напише песна. Треба многу мака да  заслужиш да  бидеш на врвниот поетски престол,Не треба само да се пишува за некаков цвет,туку  едноставно да се познава детскиот свет.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment