Овошје и зеленчук е различно, а толку слично

Овошје и зеленчук е различно, а толку слично

Драмски текст претставен низ анимирана илустрација за нашите најмали смешковци да ги научат и засакаат овошјата и зеленчуците.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment