Ден без автомобили

Ден без автомобили

Драмски текст претставен низ анимирана илустрација за нашите најмали смешковци да научат за загадувањето и светскиот ден без автомобили, воедно и што побрзо да започнат да користат велосипеди.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment