Дворот на глувчето Мици

Дворот на глувчето Мици

Драмски текст претставен низ анимирана илустрација за нашите најмали да се стекнат со еколошка свест, да научат како и каде е правилно да се фрлаат отпадоците.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment