Другари

Другари

Една мала приказна која ни раскажува како започнало едно големо другарство. Да запомниме дека вистинските другари си помагаат едни на други и не се смеат кога некој ќе направи нешто неправилно…

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment