Ако си мал

Ако си мал

Песна која дава едноставен одговор на често поставуваното детско прашање: Зошто морам така, и што ако сум мал?

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment