Кога ќе ти се исполни желбата

Кога ќе ти се исполни желбата

Децата умеат најдобро да измислат забавни игри, а на нивната имагинација и нема крај. Замисли си желба, одговори на прашањата, а јас ќе ти кажам кога ќе ти се исполни – е една таква игра која што авторот ја запишал низ овие забавни стихови. Можеби ја знаете оваа игра со жапче од хартија?

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment