Превртена песна

Превртена песна

Авторот ја нарекол оваа песна „превртена“. Нешто во неа е испревртено. Откријте што е тоа што го натерало девојчето од Марс  да слета во градскиот бутик Арс.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment