Оценка по другарство

Оценка по другарство

Песна за другарството и за една многу честа случка од училиште. Дали е правилно, за да се заштити другарот од казна, да се премолчи вистината, да се каже лага или пак сите треба секогаш да ја зборуваат вистината? Дали вие си давате оценки по другарство?

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment