Газела на вљубениот

Газела на вљубениот

Научете дека газела е назив за омилен вид песна во стара Персија, која обично пее за невозвратена љубов. Уживајте во богатите изрази низ стиховите на оваа газела, испеани за вљубениот во некое русо перче.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment