Уште една невозможна песна

Уште една невозможна песна

Авторот се инспирирал од една стара еврејска народна песна и преку своите стихови ни оставил пример како и ние самите би можеле да создаваме и пееме „невозможни“ песни за нашите помали братчиња и сестрички.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Comments

  • Марко Џемпероски
    19 мај, 2020

    прекрасна идеа ни фалеше нешто вакво веке заспиваме со вас редовно

    reply

Post a Comment