Една невозможна песна

Една невозможна песна

Стиховите од оваа песна ќе ве зачудат и насмеат, особено кога ќе разберете дека сѐ е дел од фантазијата на едно дете и неговите цртежи направени со левата рака.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment