Мамино злато, синчето на тато

Мамино злато, синчето на тато

Сказна во стихови за непослушните синови на таткото Молец и мајката Молина, која што ќе успее да ве зачуди и насмее до солзи.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment