Принцезата Тереза

Принцезата Тереза

Сказна во стихови за волшебните соништа на една малечка принцеза, од кои таа наутро едвај се буди и нерадо се подготвува за на училиште да оди.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment