Коко-да, Коко-да, домашна сум птица јас

Коко-да, Коко-да, домашна сум птица јас

Драмски текст претставен низ анимирана илустрација за нашите најмали да научат за домашните птици.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment