Роденден на планетата Земја

Роденден на планетата Земја

Драмски текст претставен низ анимирана илустрација за нашите најмали да се стекнат со еколошка свест и да научат зошто се слави роденденот на планетата Земја.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment