PLEPI

PLEPI

Një vjershë për plepin që ngriti duart dhe kapi retë. Lejleku është në kokën e tij dhe po shikon livadhet, ndërsa nën hijen e plepit është ulur një kositës plak dhe po mpreh kosën.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment