BLETA

BLETA

Nga lulja më lule mbledh nektarin. Nga agimi ato mbledhin mjaltë. Shtëpia e saj është e artë me shumë kate dhe mjaltë. Çdo kund është pastër dhe me rregull.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment