SYTË E SHKOLLËS

SYTË E SHKOLLËS

Shkolla e fshatit në mes të një kodre me disa pemë përreth. Një zog fluturon e ndalet në dritare dhe vëren nxënësit e mësuesen. Ai përpiqet të futet brenda, por nuk mundet nga dritarja dhe habitet se çfarë është ajo që nuk e le të futet brenda.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment