LAPSI

LAPSI

Lapsi shpjegon se si ndjehet dhe si është nganjëherë shumë e vështirë për të, kur atë e shtrëngojnë, e mbysin, se si fëmijët e këqij e qëllojnë njëri tjetrin me te, si shkruajnë në mure dhe e shkelin atë. E nxënësit e mirë dinë ta trajtojnë atë, kështu që ata shkruajnë dhe vizatojnë gjëra të bukura. Ai e theu këmbën një herë, dhe e dërguan te mjeku.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment