GJERGJ ELEZ ALIA

GJERGJ ELEZ ALIA

Asdreni duke mbledhur mollë dëgjon një zë, kthehet dhe e sheh një trim të madh (Gjergj Elez Alinë) mbi kalë. Ai me një dorë ia afron degën dhe djali e mbush gjoksin me mollë. Përnjëherë dëgjohet edhe një zë. Kthehen të dy dhe e shohin një njeri të madh (Bajlozin) me topuz e shpatë. Pasi e njohën njëri tjetrin, Gjergj Elez Alia dhe Bajlozi fillojnë të luftojnë dhe pas një sulmi, Bajlozi i frikësuar ik nga vendi. Mandej Gjergj Elez Alia e hip Asdrenin në kalë dhe fluturojnë nëpër re. Pasi zbresin përsëri te vendi i njëjtë, nëna e thërret Asdrenin dhe ai e kupton se çfarë, në të vërtetë, ka ndodhur.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment