RASTËSISHT

RASTËSISHT

Sa gjithçka ndodh rastësisht? Sa arkeologë rastësisht do të zbulojnë një qytet? Cila është rastësia e gjetjes së një libri të vjetër? Dhe sa dashuri ndodhin rastësisht?

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment