GJYSHËRIT E URTË

GJYSHËRIT E URTË

Kur gjyshërit tanë mblidhen bashkë, për çfarë flasin?

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment