HARRESA

HARRESA

Një vjershë për fuqinë e harresës. Kur harresat zënë vend diku, sidomos tek fëmijët në bangat e shkollës, kështu ata harrojnë përgjigjet dhe të gjitha mësimet e rëndësishme.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment