Andrea dhe Shqipja

Andrea dhe Shqipja
Ivanço Mitrevski – Mjeshtri

Andrea dhe Shqipe janë shoqe më të ngushta. Andrea është maqedonase, kurse Shqipja shqiptare. Por, kjo nuk është pengesë që ato tërë ditën të jenë bashkë, edhe pse njëra nuk e di tërësisht shqipen, e tjetra maqedonishten. Çdoherë gjejnë gjëra interesante për t’i bërë bashkërisht, edhe pse nganjëherë edhe hidhërohen.

Kënaquni edhe ju me ndodhitë e ndryshme të Andreas dhe Shqipes. Dëgjoni tregimet. Kushedi ndoshta diçka të re do të mësoni.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment