MBRËMË BIJA IME

MBRËMË BIJA IME

Vargje të mrekullueshme për dashurinë midis babait dhe vajzës. Vajza blen dhuratën e ditëlindjes së babait të saj. Edhe pse ai është duke u plakur, sa herë që sheh vajzën e tij duke mësuar, ai ndjehet i ri.

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment