PAÇ DITËN E MBARË

PAÇ DITËN E MBARË

Dashuria e madhe e bijës për babanë nuk njeh kufij. Vajza vazhdimisht pret që babai i saj të kthehet nga puna, dhe gjithmonë i drejtohet me edukatë dhe i hidhet në krahë

Сложувалка

Нареди ја сложувалката и добиј ја целата слика.

Боенка

Бидете креативни, бојте и забавувајте се.

Post a Comment